Lokalen

Scoutgården
Huvudlokal är Scoutgården i Högsbotorp (Sjupundsgatan 4, Göteborg). Där finns flera rum, och vi kommer ha huset för oss själva de fyra dagarna (förutom en extern lägenhet där någon bor). För att hitta till scoutgården, se fliken ”Hitta”!
Här finns fler bilder och mer info om lokalen: http://hogsbotorp.scout.se/scoutgarden/bilder/
Vänd er INTE till scoutgården med frågor om lokalerna, utan ta det genom oss träffarrangörer, tack.

Planskiss
De flesta gemensamma aktiviteter är i Stora salen. Vilorummet ska vara ganska tyst. Samtalsrummet är för prat, spel etc. Lilla salen är sovsal på nätterna.

Bilparkering
Det finns några parkeringsplatser som hör till Scoutgården. Ni måste få en lapp med parkeringstillstånd från oss vid ankomst! Meddela oss gärna i förväg.
Det vore bra om ni som har bil kan hjälpa till med transport vid matinköp under sommarträffen. Eller hjälpa till med att transportera några mindre möbler på söndag eftermiddag.

Wifi
Wifi finns på Scoutgården, och vi har fått kod. Men vi kan inte garantera att det fungerar helt som det skall. Kolla inte filmer och spela inte krävande spel via det, eftersom vi är många.

Tillgänglighet med rullstol
Scoutgården har rullstolsramp in. Och en stor WC med bred dörr, och nu även armstöd. Alla rum är i samma plan, utan trappor. Små golvlister kan förekomma.
Om man kommer med spårvagn är det uppförsbacke, och ganska långt. Om det behövs, kan en av arrangörernas medhjälpare putta rullstol upp. Säg till innan då. (Bil eller buss är att föredra.)

 
Senast uppdaterad: 2017-06-25