Mat

Torsdag
På torsdagen ordnar vi INTE lunch. Ni uppmanas äta lunch innan ni kommer till lokalen, dagens lunch t.ex. Eller ta med er något som inte behöver värmas. För de som inte lyckas med detta kommer vi som privatpersoner ha några matlådor (som Dafgård) som vi kan sälja till självkostnadspris.
På torsdagen ordnar vi INTE middag. Om det finns matlådor kvar så kan vi sälja dem till självkostnadspris. En del vill nog äta kl. 18-19 på vandrarhemmet, efter de checkat in. Eller på väg eller under promenaden i Slottsskogen kl. 19. De som är kvar på Scoutgården kanske vill handla själva eller beställa pizza dit en grupp.

Fredag-lördag-söndag
Fredag lunch ordnar ASPI på Scoutgården.
Fredag middag ordnar ASPI på Scoutgården.
Lördag lunch ordnar ASPI på Scoutgården.
Lördag middag ordnar ASPI på Scoutgården.
Söndag lunch ordnar ASPI på Scoutgården.

Vad
Maten kommer vara enkel, t.ex. kokt korv och pasta! Det skall även finnas bröd och margarin.
Vid alla fem tillfällen ovan kommer det finns ett kött-alternativ och ett vegan-alternativ. (Av deltagarna har sex meddelat att de är veganer och fyra vegetarianer.)
Vi behöver fler som hjälper till med matlagning och disk!

Var
Man kan sitta och äta i vilket rum man vill, där det finns plats, eller ute. Helt OK att sitta på golvet om man föredrar det.

Specialkost
Utrymmet i kyl och frys är mycket begränsat, så räkna INTE med att ha egna saker där. Undantag är om ni måste ha det för matallergier, och då skall det namnmärkas stort och tydligt. Man får INTE använda köket inför måltider för tillagning av egen mat (eftersom det blir trångt). Men vi gör undantag för den/de som har mycket omfattande matallergier.

Mataffärer
Mataffär eller kiosk finns inte nära Scoutgården. Närmast är Hemköp Högsbohöjd vid Fyrktorget (450 meters gångväg) och ICA Supermarket Högsbo vid Axel Dahlströms Torg (850 meters gångväg).

Fika
Frukt och enkelt fika serveras flera gånger varje dag (utan kostnad).

Senast uppdaterad: 2017-06-27